Терапии

Ние можем да помогнем да се отървете от Вашите болки!

Мануална терапия

травма на глезен

Спортни травми

Физиотерапия

спорт стречинг

Тренировъчни програми

Кинезитерапия

Остри и хронични възпаления и болки

Болки

Понякога болката е неизменна част от нашия живот. Постоянна или временна, остра или хронична, появяваща се при активна спортна дейност или дори когато почиваме. Тя е тази, която напомня колко крехко е всъщност здравето ни. Тя съобщава за нарушение на баланса в организма. Болките са сигнала на вашето тяло към вас. Погрижете се за него при НАС!

Физиотерапия

Разполагаме с висок клас физиотерапевтична апаратура, която обединява най-новото от света на физиотерапията и технологиите с цел бързо и ефективно справяне с болки и ограничения.

  • изчерпателна библиотека от всички известни в медицината терапевтични токове;
  • възможност за електротерапия през ултразвукова глава;
  • голям избор от диодни и клъстърни излъчватели за лазер терапия;
  • пълна гама от седем цветни филтри за цветотерапия и Биоптрон Про

Кинезитерапия

Означава движение. То само по себе си е мощен генератор на оздравителни процеси в организма. Но как да се движим, с какво темпо, ритъм и какви форми на движение да осъществяваме при различни травми, болки и заболявания е обект на лечебната физкултура.

кинезитерапия
холистични терапии

Холистични терапии

Холистичният подход е ориентиран към личността на пациента и гледа на него комплексно и задълбочено. Използват се високоефективни и нежни по своя характер терапии основани на този подход, чиято основна цел е да активират оздравителната сила и потенциала на организма за справяне с болки и ограничения на опорно-двигателния апарат.

жена,на която се поставят акупунктурни игли

Източни терапии

Изразяват се във въздействие в акупунктурните точки на човешкия организъм чрез безболезнено въвеждане на няколко – пет до петнадесет фини игли с лечебна цел. Бърза и ефективна терапия за справяне с остри и хронични болки.