Заболявания

Лекуваме заболявания на периферната нервна система и опорно-двигателния апарат. Подхождаме индивидуално към всеки случай и целим висока ефективност.

Заболявания на периферната нервна система

 Честотата на възпалителните заболявания на периферната нервна система се увеличава ежедневно. При тях се засяга проводимостта на периферните нерви. Това предизвиква болки и възпаление във врата, гърба или крайниците. Те често се съпровождат с изтръпване или неприятни усещания по хода на периферните нерви и дори парези. Принудителната работна поза и микротравматизмът често водят до хронифициране на проблема. В зависимост от нивото на засягане на нервните структури заболяванията се делят на:

Ние предлагаме надеждни и ефективни методи за спиране на проблема – терапии.

Спортно-възстановителна рехабилитация

 Практикуването на спорт любителски или професионално е съпроводено с микротравматизъм и крие риск от възникване на травма. При нас може да получите оптимално възстановяване след битова или спортна травма. Включваме се адекватно и ефективно при консервативно и оперативно лечение. Подхождаме индивидуално спрямо периода: предоперативен – подготвителен, следоперативен – възстановителен. Ежедневно помагаме на активно спортуващи хора в сфери като:

Заболявания на опорно-двигателния апарат

Опорно-двигателният апарат е подложен на риск от износване и травматични увреди от спортен или битов характер. Износването е процес, който безвъзвратно се случва с напредване на възрастта.  Характеризира се със загуба на двигателна функционалност, деформации на стави и кости, износване на хрущял и води със себе си болка, скованост и двигателни ограничения.

Ние можем да Ви помогнем!

"За разлика от повечето места тук получих Отношение, персонално изготвен план и само след няколко посещения почувствах облекчение на болките в гърба! Благодаря много!"

Петър, 34

"Изключително професионално, много успешно лечение. Ясно обяснение на проблема, много приятелско и същевременно сериозно отношение. Горещо препоръчвам."

Румяна, 48

"Докато следвате определените за вас съчетания и упражнения, ще се възстановите за нула време. Останах изключително доволна!"

Милена, 37